iyi ki geldiniz, hoş geldiniz...

Cumartesi, Ocak 09, 2010


 
Taze kurabiyelerle geldi Nur bu sabah, Asuman ve Yasemin'i beklerken telefon geldi, bizim eve çıkan otoban çıkışını kapatmışlar, başka yollara sapmışlar evi bulmaya çalışıyorlardı. Kahvaltı tamam, sabah erkenden kalkmışım her şey hazır, heyecanla kızları bekliyorum, neyse biraz daha bekleriz canım. Nur telefonda yol tarif ediyor, "oradan sağa dönün, tamam, tamam işte oradan" :) Neyse çok zor olmadı ama doğru yola çıkmaları, geldiler, hemen kahvaltıya oturduk, ne çok özlemişiz, herkesin söyleyecek ne çok şeyi var. ama günün en güzel haberi Yasemin'in hamile oluşuydu, kızımızın sonunda bebişi olacak. Yasemin yabancı bir firmanın Türkiye İK Müdürü, oldukça başarılı, bu nedenle de kariyer basamaklarını hızla tırmandı. Biz ona sürekli takılırdık "hadi artık kariyer yaptın, hadiii" :) Tekrar tebrikler canım. Asuman sıra sende ;) Zaman yetmiyor, saat ilerliyor kahve faslına geçmek lazım. Kahveleri de içtik eeee, nereye ya, doymadık ama, daha yeni geldiniz, yine gelin e mi?

Şimdi ortalık toplama zamanı, çok uzun sürmedi, hemen bitti, eee şimdi ne yapmak lazım, Zeyno'ya gideyim istiyorum, araba Kerem'de, belki akşamüstü gelince kardeş o zaman giderim, dün yapamadığım muffinleri yapayım bari, iyi fikir, önce Zeyno'yu arayayım ama.












Kuzu pasta yapıyormuş, Eylül uyuyormuş, Eylül'ü özledim çok... Muffin yaparken Teyzoş aradı, biraz onla lafladık, şimdiden yaz tatili planları yaptık, muffinler pişti, pufidik pufidik oooh mis gibi de koktu, elmalı, tarçınlı...












Anniş aradı Agora dönüşü uğrayacak, yuppi!!! muffinler de hazır. Kardeş de geldi sonra, yemek hazırladık, birlikte yedik. Toparladık masayı, çayı da koyduk muffinleri yiyeceğiz. Kuziler geldi, Ahmet'le Zeynep, hadi bir fasıl daha masa hazırladık, kardeş bir daha yedi :) bugün sürekli masa hazırlayıp topluyoruz.






 





Kapı çaldı, Barış geldi elinde pastayla, yaşasın, bugün sürekli yiyip içiyoruz :) Pastaları da götürdük ooohh, spor da yapmadım bugün, vicdanım sızlıyor mu? yoooo :)

You Might Also Like

2 yorum

  1. Ellerine sağlık canım arkadaşım, ne güzel muffinler öyle!!! tüm aile paylaşınca daha da keyifli olmuştur eminim. Bu haftasonu bizim rejimler yalan olmuş orası belli, ben pasta sen muffin... Valla ne yalan söyliyeyim benim vicdan biraz sızlıyor kuşum...

    YanıtlaSil
  2. Amaaannn boşver yavrum be, koyver gitsin, şimdi yemeyeceksek ne zaman yiyeceğiz? Muffinlerin tekrarı bu hafta sonu, bugün konuştuğumuz gibi ;)

    YanıtlaSil

Subscribe